Op zondag 6 oktober j.l. heeft de Dave Warmerdam Band
de Dutch Blues Challenge 2019 gewonnen.


Wij  mogen deelnemen aan de International Blues Challenge

in Memphis in januari 2020. Dat is super!
Mooi om Nederland te mogen vertegenwoordigen, een geweldige kans om onze band te laten zien, en sowieso een mooi avontuur om mee te maken!
Maar…  dat kost natuurlijk wel wat. De reis- en verblijfkosten van deze trip zijn voor eigen rekening.
Met onze optredens kunnen we dat  (nog?) niet bekostigen.
We zijn druk bezig met allerlei acties om geld in te zamelen hiervoor. We proberen via sponsoring en/of  via fondsen een tegemoetkoming te krijgen.  Crowdfundingsacties zijn in de maak.
Wilt u ons ook helpen? Hou dan deze pagina in de gaten, wij laten het hier direct weten als er een actie opgestart is.
Wilt u ons met uw bedrijf sponsoren? Wij horen het graag!
Stuur een mail naar info@groovetown.nl
Vanuit Groovetown kunnen wij u een sponsorfactuur toesturen

LOPENDE AKTIES:

We hebben een crowdfunding shop geopend. Kunt u iets vinden waar u uzelf en ons blij mee kunt maken?

Mooie actie van webshop Trendykunst: bij aankoop van een (muziek-gerelateerd!) item op de speciaal voor de band aangemaakte actiepagina doneert de webshop een bedrag aan de band! Kijk snel verder!

Bent u fan èn ondernemer? Heeft u al gedacht aan sponsoring vanuit uw bedrijf? Er zijn verschillende mogelijkheden. Op de Bedrijven Fanpagina vertellen we er meer over!

Nòg een mooie actie van Trendykunst met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht: Iedereen die 1 of meerdere tickets koopt voor het Duycker Blues Fest op 4 januari krijgt de waarde van 1 ticket terug in de vorm van een korting  bij Trendykunst! € 20,00 kado!
Het werkt als volgt: na het plaatsen van uw bestelling voor tickets op deze website ontvangt u binnen 24 uur van ons een kortingscode die u kunt gebruiken op de Trendykunst website, bij aankoop van een artikel met een waarde van € 75,00 of hoger. Deze code is éénmalig te gebruiken en geldig t/m 31 december (2019)

Menu